Despre Noi

Datorita numarului mare de clienti, care vin sa serveasca masa si sa se destinda in locatiile grupului de firme OK din centrul si nordul orasului, al caror domiciliu este in cartierul Ostroveni, s-a luat decizia deschiderii unei noi locatii in aceasta zona.
 
Locuitorii din Ostroveni au posibilitatea de a servi in cartierul lor delicioasele sortimente de pizza (traditionala, millenium, taraneasca, etc), precum si cea mai delicioasa saorma din oras.

Mai nou, acest restaurant vine in intampinarea clientilor cu o bogata sortimentatie de preparate din carne de pui, porc, curcan si peste
  
Bucataria este dotata cu utilaje performante care ajuta foarte mult la respectarea tuturor normelor de igiena si a timpilor de preparare a comenzilor.

Servirea este rapida si de calitate, aceasta si datorita faptului ca toti angajatii au fost «scoliti» in celelalte locatii ale grupului de firme OK.
 
Pizzerii lucreaza sub privirile clientilor, sunt atenti la dorintele acestora, prietenosi si amabili.
 
Localul este destinat celor care doresc sa serveasca pizza, un preparat de fast food sau de cofetarie, repede, dar si celor care prefera o seara minunata, linistita cu o servire excelenta si preparate de calitate.

Echipa OK Ostroveni.